Sendes de Tardor 2024

Itineraris ambientals, guiats i gratuïts els dies 27 d'octubre, 10 i 24 de novembre de 2024

Sendes de Tardor 2024

La regidoria de Medi Ambient de l'Excm. Ajuntament d'Alacant presenta el programa d'itineraris ambientals, guiats i gratuïts, 'Sendes de Tardor' 2024.

Programa:

  • Diumenge, 27 d'octubre: senda Mont Orgegia. 10.00 hores. Places: 50. Inscripció del 14 al 24 d'octubre o fins a completar places.
  • Diumenge, 10 de novembre: senda El Tossal. 10.00 hores. Places: 50. Inscripció del 28 d'octubre al 7 de novembre o fins a completar places.
  • Diumenge, 24 de novembre: senda Cala Cantalares, Cap de l'Horta. 10.00 hores. Places: 50. Inscripció de l'11 al 21 de novembre o fins a completar places.

Inscripció:

La sol·licitud d'inscripció es realitza dins del període establit per a cadascun de les itineràries/senderes programades, sent necessari emplenar la fitxa de sol·licitud que es pot descarregar en el següent enllaç:  https://www.alicante.es/sites/default/files/documentos/202410/fichasolicitud-itinerarios-ambientales.pdf o en l'apartat d'informació complementària Xarxa de Sendes Urbanes de la web municipal, així com la seua posterior remissió per correu electrònic. En cas que no puga emplenar la fitxa, pot remetre al correu electrònic: ceam.benacantil@alicante.es l'itinerari guiat per al qual realitza la sol·licitud i les dades necessàries de totes les persones a inscriure:

  • Nom i cognom.
  • Núm. DNI o Passaport (en cas de ser menor d'edat i no tindre DNI o Passaport, es farà constar la data de naixement).
  • Dades de contacte (únicament de la persona que sol·licita la inscripció): correu electrònic i núm. telèfon. Les persones menors d'edat hauran de ser inscrites pels seus pares, mares o tutors/es legals, així com anar acompanyades d'els/les mateixos/as durant l'itinerari.

Màxim 4 inscripcions per sol·licitud.

Més informació