Condicions sanitàries mínimes per a la realització de determinades activitats
- Venda ambulant de masses fregides i altres productes semblants.
- Forns, pastisseries, confiteries, brioxeries i rebosteries.
- Pescateries.
- Plats preparats.
- Preparats alimentaris per a règims dietètics.
- Venda d'ous
- Magatzems frigorífics.
- Magatzems no frigorífics.
- Venda de caramels, xiclets, confits i llepolies.
- Indústries, magatzems, envasadors i establiments de comerç al detall de la carn i productes elaborats.
- Instal·lacions temporals dedicades a la restauració col·lectiva.
- Menjadors col·lectius: bars, restaurants, tavernes, cantines, cerveseries, pizzeries, cuines de guarderies, col·legis, residències, hotels, etc.
- Comerç detallista d'alimentació.
- Activitats alimentàries que han de complir els concessionaris dels mercats municipals.
- Orxateries-Gelateries.
- Locals de neteja en establiments de pública concurrència.
Tipo de documento:
Instruccions i normes