Patronat d'educació infantil. Procés d'estabilització d'ocupació temporal

Termini de presentació d'instàncies de diverses convocatòries

Imagen relacionada

Amb data 25 de maig de 2024, ha eixit publicada en el BOE, la Resolució referent a la convocatòria per a proveir diverses places pel procés d'estabilització d'ocupació temporal, que a continuació es detallen:

-Una plaça de Tècnic/a Superior en Educació Infantil, de la plantilla de personal laboral fix, a cobrir pel sistema de concurs oposició, en torn lliure estabilització.

-Dos places d'Ajudant de Cuina i Servici de Menjador i Neteja, de la plantilla de personal laboral fix, a cobrir pel sistema de concurs oposició, en torn lliure d'estabilització.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació de la citada Resolució en el Butlletí Oficial de l'Estat.

S'adjunta a la present notícia, les corresponents bases genèriques i específiques que regixen la convocatòria d'estes places, així com el model de sol·licitud a utilitzar en el cas de presentació en paper, i l'imprés d'autobaremació dels mèrits al·legats.

Per a més informació sobre aquest tema, pot acudir a l'apartat d'informació del Patronat d'Educació Infantil d'esta mateixa web, i consultar el punt "Convocatòria de places". 

Informació complementària